Nieuws

14 januari 2016 interview Drechtstad FM

19.02.2016.

Studio De Witt zaterdag weer actueel van tien tot twaalf op Drechtstad FM 95.7 FM

DORDRECHT – (persbericht RTV Dordrecht) Dymphina Jooren is de schrijfster van het boek  EET PUUR GELUK. De doorgaans van energie bruisende zakenvrouw Dymphina Jooren belandt op een dag pats-boem
in een burn-out. Ze klopt aan bij haar huisarts, wordt doorverwezen naar een psychiater en staat al gauw met doosjes vol met slaappillen en anti-depressiva weer buiten. Maar dat is niet wat ze wil. Zij vroeg zich af wat er in de pillen zat en wat zij tekort kwam. Zij zocht dit uit en kwam tot een verrassende conclusie: een tekort aan serotine en dopamine die zij de gelukshormonen noemt. Hoe dit aan te vullen beschrijft zij in haar boek.
Presentator: Ben Corino

Studio-de-Witt

Author: