Lezingen

LEZINGEN…..EET PUUR GELUK!!

 

Dymphina Jooren is een bruisende, energieke, enthousiaste zakenvrouw. Dat was ooit een tijdje anders. Ze ging niet bij de pakken neerzitten, maar ging op zoektocht naar oplossingen voor haar gelukshormonen te kort.

Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van burnout en depressie.

Ze legt uit hoe en waardoor bij haar de burnout / depressie is ontstaan en welke voeding de gelukshormonen in onze hersenen aanmaken om weer geestelijke weerbaarheid en geluk op te bouwen.

Dit heeft ze op zichzelf toegepast en verwerkt in het toegankelijke boek EET PUUR GELUK

Ze vertelt als spreker in duidelijke en bevlogen woorden, haar verhaal. Ze weet jou te boeien en maakt het probleem helder en transparant,  zodat jij er gelijk mee aan de slag kunt gaan.

Alles wordt onderbouwd door een heldere en begrijpbare powerpoint.

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN LEZING:

Wil jij Dymphina Jooren inzetten als spreker voor een lezing tijdens een evenement of bijeenkomst, neem dan contact met op voor meer informatie en tarieven via de mail: info@eetpuurgeluk.nl

DOELGROEP:

  • Werkgevers om het ziekteverzuim terug te dringen en te verlagen in de categorie: oververmoeid, burn-out, depressie
  • In gezondheidsinstellingen voor patiënten die onder behandeling zijn voor geestelijke overbelasting
  • In de verslavingszorg, om duidelijk te maken wat voeding in je hersenen doet
  • Op voortgezet onderwijs om preventief kenbaar te maken, wat oververmoeidheid en verkeerde levensstijl met je doet. Hoe houd jij jezelf geestelijk gezond?
  • Voor psychologen en therapeuten die dieper op de werking van neurotransmitters willen ingaan m.b.t. de werking van het gedrag en neurotransmitters en welke voeding daaraan bijdraagt.