Artikelen over Dymphina

Dymphina is onlangs al vaak in verschillende kranten en tijdschriften verschenen.

Benieuwd wat zij te zeggen hebben over haar nieuwe boek “Eet puur geluk” lees hier onder dan de verschillende artikelen.

EET PUUR GELUK
The talk of the town!

078MGZN is een trendy magazine voor de regio Drechtsteden. Een lifestyle glossy boordevol inspiratie op het gebied van mode, wonen, beauty, gezondheid, uitgaan, cultuur, sport etc.

Met een heerlijk gelukkig recept in deze nieuwe voorjaar 2022 uitgave op bladzijde 75

Landelijk wonen

Het magazine LANDELIJK WONEN vermelde 4 gelukkige EET PUUR GELUK maaltijden in de uitgave februari 2022 met 9 full color pagina’s.

MOOISAAM

Uitgelichte verhalen UIT ZWOLLE…. LEES HIER DE BLOG OVER GELUK EN VOEDING……

GezondNU

GezondNU heeft de mazzel dat ze 10 exemplaren van het gelukskookboek EET PUUR GELUK cadeau mochten weggeven….

MENTAL HEALTH MASTERCLASS

In deze masterclass vertelt Dymphina helder en duidelijk hoe stress/cortisol invloed heeft op ons gelukshormoon. Vooral in deze tijd hebben veel mensen te kampen met stress en minder gelukkig zijn. Dymphina leert je in deze presentatie welke voeding serotonine aanmaakt en welke impact ons meesterstresshormoon cortisol hierop destructief op uitoefent. Gebaseerd op wetenschappelijk bewijs met de vertaling naar de praktijk voor in de keuken.

LIFE STYLE DORDRECHT

Ook mocht het mooie prachtig glossy magazine niet ontbreken tussen het rijtje. Dymphina Jooren is namelijk geboren en getogen in Dordrecht. Ook bekend van haar Scheepsschroeven bedrijf waar ze al 30 jaar de scepter zwaait.

Meer voor mama's

Of het nu gaat om informatie en tips over kinderen, opvoeding, ervaringsverhalen van andere moeders, handige weetjes of gewoon leuke verhalen, je vindt het bij meervoormamas.nl. Soms heb je gewoon behoefte aan tips en verhalen van andere moeders. Zo ook het belang van letterlijk geluk in onze hersenen. Hier schreef ik meer over in mijn blog.

Gezond Nu

GezondNu staat voor je belangrijkste bezit, je gezondheid. Gezond leven is leuker! Vandaar dat GezondNu ook “EET PUUR GELUK met Dymphina” onder de aandacht brengt…….

Lokale omroep Baarle

Op 11 februari werd Dymphina uitgenodigd door radio-uitzending TE GAST BIJ lokale omroep Baarle om meer over haar boek te vertellen.

Scheepvaartkrant

Ook in de scheepvaartwereld is mentale gezondheid uiteraard van belang. En omdat Dymphina alom bekend is in de scheepvaartwereld wilde ze graag aandacht geven aan Dymphina haar gelukskookboek.

Binnenvaartkrant

Geluk is eetbaar…. Wist jij dat? Zo niet? Lees dan Dymphina’s interview in de binnenvaartkrant.

If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe.

Eén op de vijf mensen is hoogsensitief. Dymphina verteld in dit artikel wat het gevaar is van teveel prikkels en wat je daar op het vlak van voeding aan kunt doen.

RTV Dordrecht

Hoe maak je nou een gelukmakend recept voor het avondeten. In het onderstaande artikel en video verteld Dymphina daar meer over.

Bekijk hier de video

I LIVE GREEN MAGAZINE

Alles over biologisch, Healthy You, Healthy World, Better Future. Het platform voor een gezonde healthy levensstijl op alle vlakken. Hier past dus ook een blog in over EET PUUR GELUK…..

Tijdschrift MIJN GEHEIM

Het tijdschrift Mijn Geheim is hét tijdschrift op gebied van levensverhalen. De uitgeverij Gopher werd benaderd om een gerecht te delen voor de lezers van dit tijdschrift… Smaakvol voor meer geluk…..

Gesprek met professor Dr. J.D.A. Olivier aan de Rijksuniversiteit Groningen

Professor dr. Jocelien Olivier en Professor dr. Anton Scheurink aan de RUG hebben met Dymphina een gesprek gevoerd. Ze hebben Dymphina het wetenschappelijke bewijs van de omzetting Tryptofaan naar Serotonine gegeven…..

 Beide gespecialiseerd in o.a. deze belangrijke neurotransmitter: SEROTONINE

Ons weekblad

Krant in Baarle-Nassau / Baarle-Hertog schreef een helder artikel over de zoektocht en onderzoek van Dymphina naar geluksmakende recepten… Met succes….

RTV Dordrecht

Dordtse Dymphina Jooren krijgt een eigen kookrubriek in RTL-programma

25 februari 2021

Bekijk hier de video

Life is Beautiful / producent: Pakkend Media Producties voor RTL4

Op 4 januari in de studio van Pakkend Media Producties in Hilversum twee uitzendingen opgenomen voor het zondag programma: Life is Beautiful RTL4

Bekijk hier de video