Boek Dymphina als spreker op jouw bedrijf

Het boeken van spreker Dymphina Jooren is een succes, want zij blijkt in staat zelfs de meest gevarieerde doelgroepen te fascineren met haar lezingen.

In haar lezing vertelt ze helder en duidelijk wat je zelf kunt doen om aan de ratrace van het dagelijkse leven te ontsnappen en de druk die de maatschappij oplegt te veranderen. Door het hectische bestaan van de mens verlaagd ons gelukshormoon gehalte in de hersenen, hier hebben op dit moment in Nederland 1 op de 4 mensen mee te maken.

Dymphina zocht uit hoe je dit gelukshormoon kunt eten.

HOE VERHOOG JE ONS GELUKSHORMOON?

Jij wilt dat jouw werknemers mentaal gezond op het werk verschijnen. Gelukkige en vitale medewerkers verzuimen minder en zijn productiever. Een uitdaging, want uw mensen moeten vandaag de dag langer doorwerken en in veel gevallen is sprake van een hoge werkdruk.

Psychische klachten als stress, piekeren en slecht slapen kunnen resulteren in milde of ernstige mentale klachten. Langdurig verzuim kan het vervolg zijn. Dit heeft een grote impact op het leven van de werknemer, maar brengt ook hoge kosten mee voor jouw als werkgever. Door goed werkgeverschap kan jij hier een rol in spelen. Dymphina heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van aansturen en het gezond houden van medewerkers.

Dymphina maakt in de lezing een kentering in jouw primaire levensbehoefte op het gebied van voeding dat ons gelukshormoon aanmaakt. Geluk is namelijk eetbaar! Wist jij dit?

BOEKEN

Zoek jij een training voor jouw bedrijf, dan is Dymphina te boeken om hier uitleg over te komen geven en waarin ze daarnaast het gelukskookboek  “EET PUUR GELUK met Dymphina” inzet en toelicht om een start naar een gelukkig brein in te zetten…..

Aanvragen kan via het sturen van een mailtje naar: info@eetpuurgeluk.nl

Achtergrond van Dymphina Jooren

Dymphina Jooren ( 1967) is naast auteur ook directeur van een metaalbedrijf in de sector scheepvaart. Zij is getrouwd en samen hebben ze 1 dochter. In 2015 kwam haar eerste boek EET PUUR GELUK op de markt. Hiernaast is zij spreker en ervaringsdeskundige op het gebied dat voeding ons geluk verhoogd.

Dymphina weet als geen andere haar kennis op het gebied van de aanmaak van serotonine dmv voeding sprankelend over te brengen. Haar jarenlange ervaring maakt dat je niet de deur uitgaat zonder praktische tips en tricks. Ze weet de mensen altijd te inspireren en te motiveren. Ze staat enthousiast en positief in het leven en dat deelt ze graag met jou.